http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Studiul metodelor anti-imbatranire

Idune Cosmetics  a dezvoltat o linie de top printr-o gama de produse de anti-imbatranire. Acest lucru s-a intamplat deoarece specialistii de la Idune Cosmetics au observat diferitele moduri prin care oamenii incercau sa imbunatateasca aspectul pielii lor – iar rezultatele nu erau niciodata pe masura asteptarilor sau banilor cheltuiti.

Noi am lucrat enorm de mult pentru a construi o gama de produse ce ofera rezultate vizibile, transformari radicale fara costuri ridicate si efecte secundare.

Cosmetice in magazine

Acesta este cea mai la indemana metoda prin care iti achizitionezi produsele cosmetice. Cu siguranta ca investitia facuta in produse de top poate fi mai mare, dar foarte curand vei realiza ca nimic nu se compara cu o calitate sporita ce ofera rezultatele pe care ti le doresti. Produsele din magazine, suntem siguri ca ti-au dovedit in timp ca nu sunt atat de eficiente pe cat ti-ai dori.

Atunci cand achizitionezi un produs de top, poti fi sigur ca oferi pielii tale un tratament sigur si eficient, ceea ce nu se poate spune si despre produsele din magazine,sarace in ingrediente active.Pielea ta este smi-permeabila, ceea ce inseamna ca absoarbe anumite ingrediente active continute in cremele pe care le folosesti. Atunci cand folosesti un produs de top, ii acorzi pielii tale sansa de a absorbi elementele ce-i lipsesc, imbunatatindu-i aspectul prin ingrediente naturale. Cu toate acestea, multe dintre produsele din magazine s-au dovedit a produce efecte negative asupra pielii, ce pot afecta tenul pe termen lung.

Majoritatea produselor din magazine, promit efecte numai in cazul folosirii pe termen lung, astfel ca tu sa le cumperi in continuare. Ceea ce, noi cei de la Idune Cosmetics, credem ca nu este corect. Tu meriti sa vezi instantaneu rezultatele produsului pe care tocmai l-ai cumparat.

Botox

botoxul functioneaza prin paralizarea muschilor, iar rezultatele pe care le vedem, par a fi mai mult negative, dand un aspect ne-natural pielii. La un loc cu costurile exagerate, ce variaza intre 50 si 600 de euro, fac ca aceasta metoda sa fie din ce in ce mai evitata.

Mai ales ca folosirea constanta a acestei proceduri poate schimba aspectul fetei tale, intr-un mod pe care nu ti-l doresti.

Idune cosmetics aduce in prin plan o inovatie in produsele cosmetice. La fel ca si in cazul botox-ului rezultatele sunt imediate, cu siguranta faptului ca fata ta isi va pastra naturaletea. Vei arata mai tanara fara a fi nevoie sa folosesti proceduri ce iti paralizeaza muschii de la nivelul fetei.

Pe termen lung vei observa ca aspectul pielii tale se va imbunatati considerabil.

 

Sculptra, Restlane, Perlane, filler dermal

Aceste proceduri pot fi eficiente, dar asta depinde foarte mult de indemanarea medicului. Din aceasta cauza  rezultatele variază drastic. Doar una sau două zone cu probleme specifice pot fi abordate intr-o interventie, iar costul ridicat si rezultatele pe termen scurt, fac ca aceasta varianta sa nu fie utila.

Atunci cand folosesti un produs ca  2 Minute Instant Facelift poti sa imbunatatesti considerabil aspectul pielii tale, nu numai la nivelul fetei dar si la nivelul gatului. S-a dovedit ca acest produs provoaca rezultate vizibile ce functioneaza la nivel celular. Acest lucru este mult mai eficient decat fillingul dermal. Atunci cand vine vorba de preturi, din nou se poate observa cu  usurinta faptul ca Idune Cosmetics, ofera o varianta mult mai convenabila.

 

 

Procedurile de peeling chimic si tratament cu laser

In lupta cu ridurile, aceste tipuri de proceduri pot fi costisitoare si dureroase. Cu rezulate ce variaza in intensitate, de la vizibil la nici o schimbare, nu recomandam folosirea acestor proceduri fara un studiu al implicatiilor in prealabil.  Produsele Idune cosmetics te poate ajuta sa elimini acele riduri sau linii fine, fara sa fie nevoie sa suporti nici un fel de durere.

Procedura „Thermage”

. Aceasta procedura functioneaza utilizand undele radio, pentru a arde suprafata pielii tale, distrugand colagenul existent pentru a se forma un nou depozit de colagen. Aceasta proccedura extrem de dureroasa costa in jur de 2500 de euro si are un impact sever asupra pielii tale. Idune cosmetics, este un produs sigur ce nu iti va rani pielea in nici un fel, iar in ceea ce privesc rezultatele nu are egal.

 

Liftting al sprancenelor.

Oamenii folosesc această metodă pentru a îmbunătăți aspectul sprancenelor ce sufera din lipsa fermitatii. Costul acestor proceduri chirurgicale poate ajunge si la 5000 de dolari.  Aceasta procedura invaziva implica taierea pielii la linia parului si ridicând pielea intr-o pozitie corecta. Mare atentie insa! Multe dintre rezulate s-au dovedit a fi nefericite, schimband in mod neplacut felul in care arata fata pacientului. Este o procedura destul de drastica, asa ca inainte de a fi de acord cu ea, te sfatuim sa te gadesti daca chiar merita.

Odata cu folosirea cremei 2 minutes instant facelift, vine si garantia faptului ca vei observa instantaneu rezulate pozitive. In caz contrar iti vom returna imediat banii.

Urmareste transformari reale ale clentilor nostri.

 

Lifting facial

Aceasta procedura invaziva necesita o perioada indelungata de recuperare si presupune suportarea unor dureri destul de intense pentru mult timp.

Te intereseaza rezultate pozitive si rapide ?