http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Ai nevoie de produse anti-rid? Sfaturi pentru o piele mai tanara

Pe masura ce imbatranim , isi fac aparitia si semnele de imbatranire la nivelul pielii noastre. De la riduri la linii fine, uitam impactul pe care il lare mediul inconjurator si alti factori ce contribuie la felul in care arata tenul nostru.

1. Protejeaza-te de soare.

Doctors recommend fifteen minutes of sunshine a day to absorb the sun’s nutrients and healing powers. From Vitamin D to lowering heart rates, the sun has an enormous positive influence on our wellbeing. Unfortunately, people tend to drastically exceed the fifteen minute recommendation which results in premature aging such as wrinkles and development of skin cancer. Wear a sunscreen with an SPF 30 and a Broad-Spectrum protection to reduce wrinkles. Be sure to wear a sunscreen without Vitamin A as it may be possible that Vitamin A speeds up skin cancer rates when used in sunscreen. Medicii recomanda cincisprezece minute de soare pe zi pentru a absorbi nutrientii soarelui cu puteri de vindecare. Vitamina D contribuie la stabilizarea batailor inimii. Soarele are o enorma influență pozitivă asupra bunăstării noastre. Din păcate, oamenii au tendința de a depăși drastic recomandarea de cincisprezece minute si acest lucru duce la imbatranirea prematura, cum ar fi ridurile și dezvoltarea cancerului de piele. Purtati o crema cu protectie solara, cu un SPF 30 și o protecție cu spectru larg pentru a reduce ridurile. Asigurați-vă că produsul nu contine Vitamina A, deoarece in acest context, aceasta, accelerează rata cancerului de piele.

2. Dubleaza consumul de Fructe si Legume

With antioxidants and vitamins, fruits and vegetables provide your skin with the nourishment it needs to glow. From brighter skin to a tighter face, eating the right foods will help slow the aging process and keep the skin looking fresh. Make sure you ingest a lot of Vitamin C naturally, through foods.
Antioxidantii si vitaminele, din fructe și legume, furnizează pielii necesarul de elemente hranitoare, de care are nevoie sa straluceasca. De la o piele strălucitoare la o piele netezita, consumul alimentelor potrivite, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si mentine aspectul sanatos al pielii. Asigurați-vă că ingerati o cantitate constanta de vitamina C in mod natural, prin alimente.

3. Sa nu uitam de consumul de peste.

Pe langa consumul de fructe si legume, a adauga pestele in alimentatie, s-a dovedit ca reduce ridurile. Motivul este foarte simplu. Pestele contine proteine si Omega-3, ingrediente esentiale, ce ajuta la mentinerea unui ten tanar.

4. Foloseste doar produse anti-imbatranire de calitate

Idunne Cosmetics oferă o gamă de produse anti-imbatranire. Fiecare produs a fost special conceput pentru a aborda o problemă diferită. Are pielea nevoie de mai multa umiditate, încerci sa reduci ridurile sau are pielea ta nevoie de mai multa stralucire? Asigura-te ca ai citit beneficiile produsului, inainte de a face orice fel de investitie. Foloseste produsul care se potrivește nevoilor tale. De multe ori, achiziționam un produs cu un scop diferit sau il folosim în mod incorect. Pentru mai mute informatii poti oricand sa contactezi expertul nostru in frumusete.

5. Viziteaza anual oftalmologul.

Pe masura ce inaintam in varsta, este posibil să observam că viederea perfectă începe să se deterioreze. Persoanele cu riduri de incruntare de multe ori au o vedere mai slaba. Vizitand anual oftalmologul, vei putea sa iti tratezi din timp ochii, astfel încât pielea ta nu suporte consecințele.

6. Bea multa apa!

Este foarte important ne hidratam; doar asa pielea noastra va ramane sanatoasa.Este un lucru binne cunoscut, ca ar trebui sa bem in medie de 8 pahare pe zi. Motivul este simplu. Atunci cand pielea noastra este deshidratata, ridurile devin mult mai proeminente, in timp ce hidratarea readuce aspectul frumos si luminos al tenului

7. Tu cum dormi?

Modul in care dormi, poate avea un impact serios asupra aspectului pielii tale. Persoanele care dorm pe perne de bumbac au mai multe sanse de a dezvolta riduri decât persoanele care dorm pe mătase. Un alt mod de a reduce ridurile este de a schimba pozitia de dormit. Dormitul pe spate poate reduce foarte mult dezvoltarea de pielii ridate.

8. Foloseste creme hidratante!

Am menționat că apa ajută la menținerea pielii sanatoase; in acelasi timp, folosind o crema hidratanta, ajuta la mentinerea unui ten luminos. Se poate observa ca in lunile reci, pielea isi pierde aspectul sanatos, asa ca simpla aplicare a unei creme hidratante poate face diferenta.

9. Tigarile – un pericol si pentru ten.

Au fost multe studii, care au demonstrat că fumatul duce la îmbătrânirea prematură. In timp, fumatul dauneaza S-a dovedid ca personanele care fumeaza au o piele mult mai ridata decat a nefumatorilor.

10. Citeste cu atentie prospectele.

O atentie sporita asupra ingredinetelor din produsele pe care le folositi, poate contribui sa previna semnele de imbatranire. Vitamina A, C și E sunt niste ingrediente se ne ajuta sa pastram aspectul sanatos al pielii, având proprietăți anti-îmbătrânire. Produse cu multi-peptide ajuta, de asemenea pielea, prin creșterea producției de colagen.