http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

FAQs – ridurile – intrebari si raspunsuri

Totul despre 2 minute instant face lift

Q. cat de curand de la aplicare pot observa rezuatele?
A. testele au aratat ca efectele sunt vizibile imediat ce crema este absorbita in piele . ( 2 minute)

Q. care sunt instructiunile de folosire?
A. Erase 3 Minute Instant Facelift Serum este o crema anti-rid exprem de eficienta, special creata pentru a hrani pielea in profunzime. Este foarte important ca pielea ta sa fie bine curatata, astfel incat sa nu aiba nici o urma de demachiant, machiaj sau produse uleioase. In felul acesta 2 minutes instant facelift poate sa actioneze eficient.
Crema poate fi aplicata la nivelul intregii fete, sau doar pe portiunile pe care vrei sa le tratezi. Aplica cu grija, incercand sa intinzi crema pana cand incepe sa fie absorbita de piele. Pe masura ce se usuca, pielea va incepe sa se contracte, eliminand ridurile si netezind tenul. Daca observi o urma reziduala alba, pur si simplu sterge urmele cu un buretel de bumbac usor umed si repeta aplicarea. Daca te afli intr-o camera cu o temeratura ridicata, ori ai transpirat, ajusteaza temeratura pentru a lasa produsul sa se usuce.
Cu cat se usuca mai repede cu atat transformarea este mai dramatica. Poti maximiza efectele, desi nu este neaparat necesar, folosind aerul cald dintr-un uscator de par.

Q. pot aplica 2 minutes instant facelif pentru machiaj sau creme de protectie solara?
A. Erase 3 Minute Instant Facelift Serum este creat pentru a functiona pe o piele uscata si curata. Dupa uscare recomadam un machiaj pe baza de minerale. Cremele de protectie solara pot fi aplicate cu 30 de minute inainte de aplicarea serului anti-rid.
Q. cum se poate compara 2 minutes instant face lift cu botox-ul?
A. in primul rand 2 minutes instant facelift are un pret extrem de avantajos fata de tratamentul cu botox. Nu numai ca produsul nostru reda fermitatea pielii, inchide porii si elimina ridurile; nu exista ace, durere, efecte secundare.
Q. 2 minutes instant facelif ofera rezultate permanente?
A. Nu, cu toate astea, produsul functioneaza si la un alt nivel. Pielea are un nivel ridicat de memorie De exemplu cand dormi intr-o anumita pozitie, pot ramane semne pe fata si dureaza ceva timp pana cand pielea revine la normal. Prin contractarea celuleor pentru un timp indelungat, fermitatea va fi un efect pe care pielea ta il va pastra.
Q. este 2 minute instant facelift sigur pentru fata mea?
A. da cu siguranta si mai mult decat atat este foarte recomadat pentru pielea ta. Produsul este fabricat in conditii controlate si sigure, in conformitate cu cerintele europene de certificare cosmetica.

Q: cat de mult imi poate ajunge o stica de 2 minute instant facelift?
A: daca o folosesti zilnic, pe toata fata, poti fi sigura ca iti va ajunge pentru 3-4 saptamani. Insa daca o folosesti doar in anumite zone sau ocazii speciale, te vei bucura de beneficiile cremei noastre pentru un timp indelungat. Termenul de valabilitate este de 24 de luni. Daca nu l-ai folosit pentru mai mult timp este bine sa agiti sticla inainte de aplicare, pentru a reactiva ingredientele.

Q: efectele dispar dupa un timp?
A: da si in acest caz poti reaplica produsul fara nici un efect secundar.
Q: pot returna produsul in caz ca nu este pe cat de eficient credeam?
A: da. Oferim garantia returnarii banilor in termen de 30 de zile. Pur si simplu returneaza coletul agentului tau si vei primi banii inapoi. Cheltuielile legate de transport nu sunt returnabile. Click pentru detalii.

Q. ce calificari trebuie sa am pentru a deveni distribuitor in orasul meu?
A. poti suna oricand la sediul nostru pentru a-ti oferi detaliile cerute care te intereseaza.